Blogg

view:  full / summary

Ferie 2010

Posted by Linda on May 31, 2011 at 7:11 AM Comments comments (0)

De siste dagene har jeg gått gjennom, sortert og slettet bilder. Kom over en mappe med bilder jeg knapt har sett på siden jeg la dem inn.

Bildene er fra i fjor sommer da jeg, mamma og søster besøkte mormor. Vi hadde noen flotte dager sammen hvor vi badet, solte oss, spiste god mat og rett og slett ferierte. Dagene i Kragerø/ Levang er absolutt ett av sommerenes høydepunkter.

Søster plukker jordbær

En liten pipp pipp som likte seg godt forran kamera.

"Huff det er så mye grus her som jeg synes skal kostes bort"

En liten tøffing som stjal en kjeks og vil gjøre hva som helst for å få ha den for seg selv.

Meg og søster:) Bildet er tatt av mamma

To som nyter sola

Meg og Mike,    Bildet er tatt av mamma

Nå sitter jeg å gleder meg til å reise på besøk igjen

Skolevalg

Posted by Linda on May 25, 2011 at 7:42 AM Comments comments (0)

Den store drømmen er å kunne jobbe med foto og hund. Planen var å ta utdanning innen hund fra høsten av, men det blr nok satt på pause en liten stund da skolene jeg har sett meg ut ikke går innunder lånekassen. Så her om dagen søkte jeg på idefagskolen i Tønsberg. Noen som har hørt noe om den skolen? positivt eller negativt.? evt noen andre bra fotoskoler? 

Føler jeg sitter med dette skoledilemaet hvert år, men denne gangen er jeg hvertfall sikker på hva jeg vil bli så da er det bare å finne de rette skolene for å komme meg dit

Det er frustrerende å ikke vite nøyaktig hvor i landet jeg havner og hva slags skole og utdanning det blir, men så fort det er bestemt gleder jeg meg til å flytte å få treffe nye folk, se ny natur og ikke minst alle opplevelsene som venter. Selvfølgelig skal hunden min få være med på ferden;-)

.


Rss_feed